Over c-centric

Mijn naam is Marije van Dongen, oprichtster van marketingbureau c-centric. c-centric is opgericht vanuit mijn grote passie voor marketing. Ik geloof sterk in de kracht van waardevolle content in het vergroten van naamsbekendheid, het genereren van leads & nieuwe klanten en opbouwen van langdurige klantrelaties.

De afgelopen jaren heb ik brede ervaring opgedaan op het gebied van moderne marketing. Organisaties die ik heb mogen adviseren en operationeel een bijdrage heb mogen leveren, zijn onder meer Achmea, AFAS Software, DHL Express, Vodafone en Graydon. Met deze kennis en ervaring ondersteun ik nu ondernemers in het realiseren van hun marketingdoelstellingen.

Jouw doelgroep inspireren, een waardevolle relatie opbouwen en daar vervolgens de vruchten van te plukken, daar ligt de kracht van c-centric.

inspire. engage. succeed

IMG_9837

VRIJBLIJVEND GESPREK

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik hoor graag meer over je onderneming en ambities.

Diensten

Marketingstrategie
Inbound marketing
Contentmarketing
Outbound marketing

Aanpak

Website-optimalisatie
Social media marketing
Zoekmachine-adverteren (SEA)
Buyer persona's

Contact

c-centric
marije@c-centric.nl
+31 (0)6 36 48 43 77
KvK: 68042264